Esnaf, emekli, gençler ve milli sporcular başta olmak üzere çeşitli meslek ve sosyal gruplardan isimlerin yönetime dahil edilmesiyle, vatandaşın sorunlarını yakından bilen kadroların oluşturulduğu belirtildi. Yapılan görevlendirmelerin, teşkilatın sahadaki etkinliğini artırması ve vatandaşlarla kurulan bağı güçlendirmesi hedefleniyor.
Artvin'in sosyal, kültürel ve ekonomik yapısını yakından tanıyan isimlerin yönetimde görev almasının önemli bir kazanım olduğunu ifade eden Büyük Birlik Partisi Artvin İl Başkanı Engin Şen, siyaseti yalnızca seçim dönemleriyle sınırlı görmediklerini söyledi.
Şen, “Siyaset esnafımızın siftah duasında, emeklimizin geçim mücadelesinde, köylümüzün tarlasında, çiftçimizin alın terinde, gençlerimizin gelecek hayallerinde milletimizin yanında olmaktır. Bu anlayışla oluşturduğumuz yeni il yönetimimizde, toplumun farklı kesimlerinden, vatandaşlarımızın sorunlarını bizzat yaşayan ve bilen kıymetli isimlere görev verdik. Çünkü Artvin'in meselelerini en iyi, bu şehrin sokaklarında yürüyen, pazarında alışveriş yapan, üretim yapan, evine ekmek götürme mücadelesi veren insanlar bilir.
Artvin bugün göçten istihdama, üretimden ekonomik zorluklara kadar birçok önemli sorunla karşı karşıyadır. Bizler bu sorunları uzaktan izleyen değil, vatandaşımızla omuz omuza vererek çözüm arayan bir anlayışın temsilcisiyiz. Bu nedenle gençlerimizin enerjisini, esnafımızın tecrübesini, emeklilerimizin birikimini, milli sporcularımızın disiplin ve mücadele ruhunu aynı çatı altında buluşturduk. Bizim davamız makam davası değil, millet davasıdır. Bizim gayemiz koltuk değil, hizmettir. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun bizlere emanet ettiği milli ve manevi değerleri yaşatırken, Artvin'imizin her köşesinde vatandaşımızın sesi olmaya devam edeceğiz. İnanıyoruz ki bu aziz şehrin insanı çalışkandır, üretkendir ve her şeyin en iyisini hak etmektedir. Bundan sonra da kapısını çaldığımız her evde, elini sıktığımız her vatandaşımızda, alın teriyle hayat mücadelesi veren her kardeşimizde aynı samimiyeti ve aynı kararlılığı görecek; Artvin'i hep birlikte daha güçlü yarınlara taşıyacağız” ifadelerine yer verdi.





