Aydemir, 3 Kasım 2002 tarihinde başlayan AK Parti iktidarının, Türkiye Cumhuriyeti siyasal tarihinde kesintisiz en uzun süre tek başına iktidarda kalan parti olarak önemli bir yer edindiğini belirtti.
Aydemir açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “3 Kasım 2002 yılında başlayan iktidarımızın bugün 23’üncü yılını kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti siyasal tarihinde kesintisiz tek başına iktidar olma süresi ve hizmetleriyle öne çıkan partimiz, ilk günkü heyecanıyla yine vatandaşlarımızın hayat kalitesini artırmak için her gün çalışmaya devam ediyor.
Bu süreçte siyasette, demokraside, eğitimde, sağlıkta ve hayatın her alanında devrim niteliğinde yenilikler yapıldı. Cumhuriyet tarihinin en büyük atılımları bu dönemde gerçekleştirildi.
Türkiye Yüzyılı hedefleriyle birlikte ülkemizi dünyada daha görünür kılmak, bugüne kadar elde edilen kazanımları daha da ileriye taşımak için çalışmayı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın refahını yükseltmek, ülkemizi daha güçlü bir geleceğe taşımak temel hedefimizdir.”
Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hem başbakanlık hem de cumhurbaşkanlığı döneminde Türkiye’ye kazandırdığı vizyonun örnek alınması gerektiğini vurgulayarak, “Sayın Cumhurbaşkanımız, siyasi dehası ve liderliğiyle bizlere örnek olmuştur. Bizler de onun izinden yürüyen bir teşkilat olarak hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Nice 23 yıllara, iktidarımız daim olsun.” ifadelerini kullandı.




