“Göğe Komşu Topraklar Artvin’den Fırtınanın Yuvasına” sloganıyla hayata geçirilen proje kapsamında, 18 öğrenci ve 2 idarecinin ilk kez stadyumda maç izleyeceği belirtildi.

Dernek tarafından yapılan açıklamada, kente gelen eski futbolcular Hami Mandıralı ve Tanju Çolak ile taraftarların bir araya geldiği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca projeye destek veren Hopa Kaymakamı Abdullah Arslantürk, Ardanuç Belediye Başkanı Emrah Yılmaz, Kemalpaşalı İş İnsanı Yener Balkaya'ya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yılmaz Boz'a, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü'ye, Artvinli iş insanı Hasan Günaldı'ya teşekkür edildi.

Samsunspor sezonu Göztepe maçı ile tamamlayacak
Samsunspor sezonu Göztepe maçı ile tamamlayacak
İçeriği Görüntüle

Dernek yetkilileri, amaçlarının Trabzonspor sevgisini toplumun her kesimine ulaştırmak ve yaşatmak olduğunu belirterek, nüfus oranına göre Türkiye’de en fazla Trabzonspor taraftarının Artvin’de bulunduğunu, bu sayıyı her yıl artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

7255C115 0614 40E9 92Fa 23Be10F43C0B

Muhabir: Haber Merkezi