AK Parti’nin 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Artvin’in ilçelerinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.

Murgul’da AK Parti Genel Merkezin kordine etmiş olduğu 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı kapsamında MKYK üyesi Abdurahim Fırat, Belediye Başkanı Hasan Çavuş, Borçka ilçe başkanı Hüseyin Çakır, MHP ilçe başkanı Hakan İnan ve yoneticiler ile birlikte Arten Bioenerji santrali ve esnaf ziyaretleri yapılarak vatandaşlar ziyaret edildi. Ardından Türkeşhan Çevik’in Hanlar sofrası kafe açılışı yapıldı.

Yusufeli Barajının enerjisi AK Parti’nin ampulüne yetmedi! Yusufeli Barajının enerjisi AK Parti’nin ampulüne yetmedi!

AK Parti'nin Arhavi’de 'Şehir Buluşmaları' programında ise Arhavi Resort Hotel’de düzenlenen programa  25 ve 26.d önem Rize milletvekili, AK Parti MKYK üyesi Hikmet Ayar, Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan,geçmiş  dönem kurucu üye Hakkı Aytolan, kurucu yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem kadın kolları, gençlik kolları ve yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem belediye meclis üyeleri ve şimdiki kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademe yönetim kurulu katıldı.

Programları değerlendiren AK Parti Arhavi İlçe Başkanı Remzi Gedik ‘’İlçemizde, ‘’2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’’ programı kapsamında Geçmiş Dönem Rize Milletvekilimiz Sayın Hikmet Ayar’ı ağırladık ve yoğun bir program gerçekleştirdik. AK Parti’yi milletimiz kurmuştur ve bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de milletimizin istikameti doğrultusunda eser ve hizmet siyasetimizi sürdürmeye Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde de devam edeceğiz. Bunu gittiğimiz esnafımızda, STK temsilcilerimizde, muhtarlarımızda, vatandaşlarımız da görüyor, söylüyor. Gün boyu da Milletvekilimiz Sayın Hikmet Ayar ve teşkilatımızla STK, esnaf, muhtar, üye ziyaretleri gerçekleştirdik. Dün olduğu gibi bugün de milletimiz ile iç içe olmaya devam ediyoruz, yarında olmaya devam edeceğiz. Biz gücümüzü milletimizden alıyoruz, gördük ki milletimizde 2023’e hazır.’’ dedi.

2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı kapsamında Yusufeli’ne giden  Giresun Milletvekili  Sabri Öztürk ilçede esnaf ziyaretinde bulundu.  Esnafların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Öztürk raporlamasını yaparak ilçeden ayrıldı. Öztürk’e ziyareti esnasında Ak Parti İlçe Başkanı Sn. İbrahim Alkan, Kadın Kolları Başkanı Sn. Fatma Demirci, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İl Genel Meclis Başkanı Sn. Furkan Çakmak eşlik etti.

Hopa’da ise 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları Ak Parti MKYK ve Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi , 25 ve 26. Dönem Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu Hopalı vatandaşlar ile buluştu. Kısa sürede etkili bir program kapsamında hem vatandaşını hem STK başkanları hem de Teşkilatı ziyaret etti.

Editör: TE Bilisim