Anket Meydanı Eylül ayı "CHP’nin en başarılı il başkanı kim?" anketinde ilk 5’te yer alan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Biber, gençlere güzel bir Türkiye bırakmak için çalıştığını söyledi.

Başarısını özveri ile çalışmaya bağlayan CHP İl Başkanı Ahmet Biber, “Benim için halkımın mutluluğu çok önemli. Gençlerin yeni nesillerin daha güzel bir türkiyede yaşaması için ne gerekiyorsa onu yaparım. Tüm gençler benim çocuklarım gibi. Onların geleceği benim için çok önemli. Güzel bir türkiye istiyoruz. Özgürlükler içerisinde bir Türkiye istiyoruz. Bu ulvi anlayışlar ile bir şey yapınca başarılı oluyoruz” dedi.

Biber, parti olarak genel ve yerel seçimlerde Artvin’de başarı elde ederek Türkiye birincisi olduklarını ifade ederek, “Trend medya diye bir araştırma şirketi en başarılı Cumhuriyet Halk Partisi il başkanları üzerinde bir çalışma yapmışlar. Ve bizde ilk 5’e girmişiz. Tabi bunun bir alt yapısı var. Şöyle ki öncelikle hem genel seçimlerde aldığımız oylar hem yerel seçimlerde 9 belediyenin 7 sini almamız önemli bir başarıydı. Bu konuda Türkiye’de başarılı illerin birincisi olduk. Dğer bir şey örgütleriyle beraber bütünleşerek, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla belediye başkanlarıyla, il genel meclisi üyeleriyle takışmadan barış içerisinde örgütü kucaklaştık. Burada bir abilik görevi de yapıyorum il başkanı olarak bu da beraberinde başarıyı getirmiş oluyor. Başarılı il başkanı oluşumuzun nedeni bu. Ben nasıl davranıyorsam öyle devam ederim. Bu dönem daha da farklı ben ülkem için ayrıca kendi vilayetim için sorunlar varsa bu sorunların çözümü için bir şeyler yapılması gerekiyorsa tüm içtenlğimle söylüyorum hiçbir şey gözetmeden çalışmaya devam ederim. Halkımın mutluluğu gençlerin yeni nesillerin daha güzel bir türkiyede yaşaması için ne gerekiyorsa onu yaparım. tüm gençler benim çocuklarım gibi. Onların geleceği benim için çok önemli. Güzel bir türkiye istiyoruz. Özgürlükler içerisinde bir türkiye istiyoruz. Vu bu ulvi anlayışlar ile bir şey yapınca başarılı oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Hatice Diler

Editör: TE Bilisim