Milliyetçi Hareket Partisi Artvin İl Başkanlığı tarafından çalışma politikalarını belirlemek üzere il ve ilçe yönetimlerinin katılımıyla Siyaset Araştırma Değerlendirme ve Uygulama Toplantısı (SADUT) gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Artvin İl Başkanı Serdar Kılınç’ın başkanlığında Çoruh Park’ta bulunan bir işletmede düzenlenen Siyaset Araştırma Değerlendirme ve Uygulama Toplantısına MHP Artvin İl Yönetimi, İlçe Başkanları, MHP Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları il ve ilçe başkanları ile  Ülkü Ocakları Başkanı katıldı.

Yusufeli Barajının enerjisi AK Parti’nin ampulüne yetmedi! Yusufeli Barajının enerjisi AK Parti’nin ampulüne yetmedi!

Basına kapalı yapılan toplantıda İl Başkanı Serdar Kılınç ve KAÇEP Başkanı Göknur Yavuz, kamuoyunda konuşulan siyasi gelişmeler ile Artvin özelinde ileriye dönük yapılması planlanan çalışmalar ve projelere dair değerlendirmelerde bulundu.

Toplantı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Serdar Kılınç, toplantıda ülke siyaseti ve kentin gelişimi ve ihtiyaçlarına yönelik fikir alışverişinde bulunduklarını ifade ederek şunları söyledi: “Yönetime geldiğimizden itibaren öncesinde Genel Merkezimizin yürütmüş olduğu Siyaset Akademisi Eğitimleri kapsamında beslenmiş olduğumuz bilgiler ışığında çalışmalarımıza hep akademik bir boyut ve dil katmaya çalıştık. Yani kısaca siyaseti de kuralına göre ve bilimsel yapmak istiyoruz. İşte SADUT çalışma projemizin doğuşu buradandır. Bu çalışma projemiz kapsamında il ve ilçelerde düzenli toplantılar yapacağız. Artvin için faydalı olacak hedef nokta proje ve çalışmaları belirleyerek bu hedeflere ulaşmak için ne tür çalışmalar yapılması gerektiğini tespit edip, gerçekleşmesi içinde var gücümüzle çalışacağız. Gerekirse Akademik kariyeri bulunan Yönetim Kurulu üyelerimizin dışında da yardım alacağız.” dedi.

Hatice Diler

Editör: TE Bilisim