Park Rezidans Bölgesinde Yol Çalışmaları Sürüyor
Park Rezidans Bölgesinde Yol Çalışmaları Sürüyor
İçeriği Görüntüle

Başarılı sporcu, Trabzon Sporcu Eğitim Merkezi’ne (SEM) kabul edildi.
Elde ettiği başarıların ardından Ecrin Bengü Gündoğan, İlçe Millî Eğitim Müdürü Aytaç Akgümüş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tanju Özkara, Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Müdürü Metin Şeşenoğlu ve antrenörü Yasin Özgen ile birlikte Arhavi Kaymakamı Muhammet Güzel’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette genç sporcunun sportif başarıları hakkında bilgi verildi. Türkiye dereceleri sonucunda Trabzon Sporcu Eğitim Merkezi’ne kabul edilen Gündoğan, spor hayatını Trabzon’da sürdürecek. Başarılı sporcu, akademik eğitimine ise Trabzon Ortahisar Anadolu Lisesinde devam edecek.
Kaymakam Muhammet Güzel, Ecrin Bengü Gündoğan’ın elde ettiği başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek genç sporcuyu tebrik etti ve eğitim ile spor hayatında başarılarının devamını diledi.
Arhavi İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü arasındaki iş birliği ve koordinasyonun öğrencilerin sportif yeteneklerinin keşfedilmesi ve geliştirilmesine katkı sunduğu belirtildi.
Açıklamada ayrıca Ecrin Bengü Gündoğan’ın başarısında emeği bulunan ailesine, okul yöneticilerine, öğretmenlerine, antrenörü Yasin Özgen’e ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne teşekkür edilerek genç sporcuya Trabzon’daki yeni eğitim ve spor hayatında başarılar dilendi.
Arhavi MEM

Muhabir: İlknur Aylin YILMAZ