DİSK Genel iş Artvin Şubesi 4Aralık 2022 Pazar günü (yarın) 4’üncü Olağan Genel Kongresini gerçekleştirecek.

DİSK Genel iş Artvin Şubesi, yarın Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde saat 10.00’da 4’üncü Olağan Kongresini gerçekleştirecek.

DİSK Genel İş Artvin Şube Başkanı Selim Bilgin gazetemize yaptığı açıklamalarda genel kurul ve ülke gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bilgin açıklamasında “4 Aralık 2022 tarihinde saat 10.00’da Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde Şubemizin 4’üncü Olağan Kongresini yapacağız. Arkadaşlarımız ile birlikte tekrar göreve talibiz. Kongremizde oy kullanacak olan 125 delege arkadaşlarımız değişik belediyelerdeki üyelerimizden oluşuyor. Artvin Şube isminde faaliyetlere devam etsekte Giresun,Trabzon,Gümüşhane,Rize, Artvin,Ardahan ve Kars illerini içine alan bir çalışma faaliyet alanı içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bir önceki Genel Kuruldan günümüze üye sayımızı yüzde yüz artırmış olmamızı yeterli görmüyoruz. Örgütlenme ve üye yapma faaliyetlerimiz her türlü engellere,dezenformasyonçabalarına karşın devam etmektedir ve edecektir. Biz belediye iş kolunda sendikal faaliyetlerimizi sürdürürken Türkiye işçi sınıfının her koşulda şartlar ne olursa olsun,alın terini,hakkını,hukukunu geçmişte de bugünde savunmuş ve savunmaya devam eden DİSK bayrağını taşıyoruz.

Emek ve Demokrasi mücadelesinde Türkiye işçi sınıfın yanındayız ve savunucusuyuz. Anayasa ve yasalar tarafından bizlere tanımış imkân ve olanakları kullanmamıza her ne kadar da engel çıkarılsa da bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz.

Delege arkadaşlarımız tekrar bizleri bu göreve layık gördükleri takdirde Emek ve Demokrasi Mücadelemizi aynı kararlılıkla sürdüreceğiz. Sizlerin aracılığıyla da tüm emek dostlarını kongremize davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sariye TOPALOĞLU

Editör: TE Bilisim